Välkommen Joakim Eriksson, ny CAM på Jeeves!

Bakgrund

Nu när vi går in i ett nytt år vill vi på Jeeves presentera några nya spännande nytillskott hos oss.  En av dem är vår nya Customer Account Manager i Göteborgsregionen, Joakim Eriksson! Vi har hittat rätt person för rollen och kan nu varmt välkomna honom som tillsammans med kollegorna på Göteborgskontoret kommer att stödja och driva våra kunder framåt i sin digitala transformation. 

Välkommen till Jeeves Joakim, berätta vad har du gjort innan du kom till oss?

Jag har jobbat med försäljning hela mitt vuxna liv. Jag älskar att försöka matcha hållbara produkter, tjänster, lösningar och såklart kompetenser med mina kunders behov. Genom åren har det har det varit fokus på mobilitet, IT-infrastruktur eller verksamhetskritiska affärsapplikationer. Men oavsett vilket, så har min drivkraft alltid varit att försöka hitta tillämpningar av smart och innovativ teknik för att ge kunderna en enklare och effektivare arbetsdag.

Varför valde du att börja arbeta hos Jeeves?

Jag tycker Jeeves ERP har ett genuint holistiskt tänk som möjliggör att olika avdelningar kan samverka, data- och informationssilos kan rivas och nya insikter kan skapas. Kort och gott, mycket av ett företags digitala transformationsarbete kan ske inom ramen för affärssystemet. Jeeves verkar dessutom på en hyperkonkurrerad marknad vilket jag triggas lite extra av. Att det sedan är ett svenskutvecklat system och man kommer närmre själva produktutvecklingen gör ju inte saken tråkigare!

Hur kommer du hjälpa till att driva Göteborgsregionen framåt?

Jag hyser en stor respekt och blir så inspirerad av alla duktiga och erfarna kollegor. Jag hoppas kunna bidra från mitt håll med en rejäl portion lyhördhet och utgöra själva bryggan mellan våra kunders utmaningar och all den kunskap och expertis som finns i Jeeves ERP och bland våra duktiga konsulter för att kunna lösa dem

Har du några särskilda specialiteter?

Jag tar gärna en diskussion kring CRM-processer, för det är något jag brinner lite extra för!

Välkommen Joakim Eriksson, ny CAM på Jeeves!

Är du intresserad av att börja jobba hos Jeeves? Se vilka annonser vi har ute just nu!

LEDIGA JOBB