WEBINAR I Lär dig mer om hur Jeeves BI kan hjälpa dig analysera komplexa samband och stora mängder data.

Jeeves Business Intelligence bygger på QlikView som är det snabbast växande Business Intelligence verktyget i världen. Verktyget erbjuder dig bättre insyn i verksamheten genom grafisk visualisering och analys i rapportform.

Under webinaret kommer vi att visa hur Jeeves BI fungerar och hur verktyget kan hjälpa dig få snabb överblick över stora mängder data och mellan företagets olika funktioner som ekonomi, försäljning, inköp och övriga delar i verksamheten.

 

Presentatör: Peter Jansson, BI Practice Manager, med många års erfarenhet av Jeeves BI och QlickView.

 

170926  I  klockan 13.30-14.30  I  Anmäl dig här >>

 

Jeeves BI är ett färdigpaketerat beslutsstödssystem som sammanställer transaktioner från olika delar av affärssystemet i sökbara diagram och dashboards. Jeeves BI ger er en helhetsbild av alla era affärsfunktioner, så som försäljning, inköp, lager, tillverkning och ekonomi. Därifrån kan ni sedan djupdyka in i detaljerna för att kunna ställa er nästa fråga. Oavsett om det är ett internt önskemål att få bättre insyn i kritiska nyckeltal eller externa aktörer som utmanar er att ställa er svåra frågor, är Jeeves BI verktyget ni behöver.

 

Jeeves-webinar är helt kostnadsfria för dig som kund och de är till för att ge dig fördjupad kunskap i olika aplikationer och funktioner, samtidigt som vi delar med oss av våra erfarenheter och tips. Så anmäl dig, luta dig tillbaka och passa på att ta del av Jeeves-tips i din kontorsstol.