Recab AB väljer Jeeves ERP – ”Avancerade lösningar ställer höga krav”

Anonymous (not verified) December 2017

Recab vet vad det innebär att möta höga krav, då de sedan starten 1996 har levererat system och datautrustning till några av världens tuffaste miljöer. Kunderna nyttjar produkterna långt ute till havs eller i andra otillgängliga delar av världen. Att Leva upp till funktion och tillgänglighet kan därför bli nästintill livsviktigt. Inget får gå sönder. ”Ofta finns det små möjligheter till underhåll, det måste bara fungera, dygnet runt”.

För att leva upp till förväntningarna hos kunderna behöver Recab ha full kontroll på utveckling, produktion, leverans och eftermarknad. Man letar även ständigt efter förbättrad funktionalitet och ökad kvalitet, allt för att möta kundernas ökande krav. Något som lett företaget till framgång och tillväxt under åren.

”Valet föll på Jeeves som affärsystemsleverantör för att de har en komplett affärssystemslösning som har den funktionalitet som krävs för vår verksamhet. Med våra höga krav behöver vi en trygg leverantör med hög och bred kompetens. Då Jeeves ansvarar för hela sin verksamhet, från produktutveckling till support anser vi att Jeeves ger oss den kontroll vi behöver.” Berättar Carolin Burlin, Operations & Quality Director.

” Att vi på Jeeves har fått förmånen att bli leverantör av Recabs nya ERP-system, gör oss mycket stolta. Vi har full kontroll på vår produkt och leverans igenom hela flödet, då allt sker under samma tak.” Säger Magnus Grönvik Produktansvarig Jeeves.

Affärssystemslösningen som skall hantera Recabs högt ställda krav är Jeeves ERP Version 5, ett komplett system med stöd för Utveckling, Projektstyrning, Produktion, CRM, Logistik samt eftermarknad i alla Nordiska länder.

Läs mer om Recab AB här