Jeeves släpper ny version Jeeves ERP 4.0

Version 4 är redo för molnet och innehåller mer är 1750 kunddrivna förbättringar

STOCKHOLM, 4 april, 2014 Jeeves Information Systems AB (Jeeves) en leverantör av affärssystem för små och medelstora tillverkande och distribuerande företag över hela världen, meddelar idag allmän tillgång på Jeeves ERP version 4, som omfattar mer än 1.750 kunddrivna förbättringar, samt teknologiuppdateringar som ger kunderna möjlighet att driftsätta systemet i molnet.

"Version 4 levererar ett mer tillförlitligt system med högre kvalitet till våra kunder, samt förbättrad funktionalitet som utvecklats med återkoppling från de ledande företagen som använder Jeeves ERP", säger Magnus Grönvik, director of product management på Jeeves. "Den bästa nyheten av alla är att våra kunder kan dra nytta av version 4 omedelbart, tack vare affärssystemets sofistikerade sätt att hantera uppgraderingar."

Grönvik fortsätter: " Med Jeeves affärssystem, uppgraderas systemets kärna runt kundens anpassningar. Det innebär att kunderna kan uppgradera på sina egna villkor och takt med betydligt mindre ansträngning. Vi vill inte tvinga våra kunder att uppgradera, men mer än 80 procent av dem uppgraderar till nästa version inom två år efter att den släppts - och det är ett beslut som de gör. Vi tror att detta är oslagbar statistik inom affärssystemsbranschen."

Version 4 innehåller ett antal funktionella förbättringar. Bland höjdpunkterna finns:

  • Förbättringar i momsrapportering för företag som är verksamma inom EU.
  • Nya avstämningsfunktioner för att driva en mer effektiv finansiell avstämningsprocess.
  • Sändningsplanering och försörjningsbehovsplanering för bättre leveransprecision.
  • En nettobehovsdriven disponibelt-att-lova funktion (availabe-to-promise or ATP), vilket ger kundtjänst mer tillit för utlovade leveranstider.
  • Förbättrat verktyg för visualisering av försörjnings- och behovskedja (pegging), vilket ger produktionsledare tidigare avvikelsespårning.
  • Ett nytt SQL-mappningsverktyg, vilket gör det ännu enklare för kunderna att designa sina egna anpassade processer och workflows.

Tusentals förbättringar har införlivats i Jeeves ERP 4.0 i systemets applikationer för ekonomi, tillverkning, logistik, service och tjänster, samt förbättrat designverktyg för workflow, underliggande teknologi och förberedd för att kunna levereras som tjänst i molnet.

 

pr_jeeves_affarssystem_version4.pdf